Cevap: samsung D900 oyun program hatta ve hatta msn programı yuklemek... dostum çok saol ama ben d900i de deniyorum bi türlü beceremedim. ilk programı yüklerken hatayı es geçtim ondan sonra önüme 2 seçenek geliyor dediğin gibi 2. sini seçtim neyse sağ köşedeki ambleme tıklatıp dediğin gibi bluetooth /serial ı da seçtim ilk yanlışlık burada oldu senin söylediğin seçenek cmd_0 ama bende ss_mdm0 diye bi seçenek çıkıyor. onu tıklayıp tamam dedim daha sonra activate PPP dediğimde önüme UNABLE TO LOCATE REQUIRED LIBRARY başlığı altında bi pencere açıldı orada Browse ve Cancel olarak iki seçenek var Browse u seçince uygun dosyayı arattırdım yine de bulamadım cancel ı tıklarsam da sağ köşede 1 device connected PPP is disabled değil de 1 device connected PPP is enabled yazıyor. getjar dan indirdiğim programı da uploader vasıtasıyla ekledim telefonda da yapılması gerekenleri yaptım fakat RUN TCK den sonra telefonda zaten varolan oyunların olduğu bi sayfa açtı sonrasında da birşey yapılmıyor zaten. umarım derdimi anlatabilmişimdir. yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.... |