Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.05.2008, 15:10 #7
BORANIM isimli Üye şimdilik offline konumundadır BORANIM
Banned
akkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BlazeVideo.HDTV.Player.v2.5 dostum bunda crack sorunu var, bir çok sitede verilmiş ama işe yaramıyor.Ben bu programı iki sene önce kullandım, cok güzel ve kullanışlı ama formatta kaybettim
yardımcı olursan sevinirim..

buyur arkadasim sana serialida icinde kolay gelsin
BlazeVideo HDTV Player v2.5

Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 562x572

Süper Fonksiyonlarla Donatılmıs Media Oynatıcıyı Paylasıyoruz.. Programın Göze Çarpan Bir Kaç Özelliginden Bahsetmek istiyorum; Film izlerken Görüntünün Belli Karelerine ( Hepsine ve ya dilediginiz kısımlara ) Zoom Yapabilir Odak Noktalarından Yavasca izleyebilirsiniz Bunun Yanı Sıra izlediginiz Filmlerin Her Hangi Bir Karesine Ait Görüntüyü Resim Olarak Kaydedebilirsiniz ( Capture Olayı ). Yine Film izlerken Görüntüyü Kendinize Uygun Renk Konsantrasyonlarıyla Düzenleyip izleyebilirsiniz ( Mavi, Kırmızı vb, Renk Moduna Gecirip izleyebilirsiniz ) . Yürütülen icerikten Cıkan Seslere Bir Çok Efekt Verip izleyebilirsiniz, Yankılı, ince Ekolu Gibi....
Bunun yanısıra DVD, VCD, SVCD, MP3, MPEG dosyalarınıda calabiliyor ve resimleri açabiliyor..

[Üye Özel | For Members]